Najlepsze przepisy na pieczone mięso na wielkanocny obiad

Kuchnia

Czy myślisz o tym, co zjeść na wielkanocny obiad? Nie martw się, ponieważ tutaj dzielę się z tobą najlepszymi przepisami na wielkanocny obiad.

Wielkanoc jest doskonałym dniem na świętowanie i jest to czas, kiedy ludzie zbierają się razem i dzielą się swoją miłością i błogosławieństwami ze sobą. Ja jest festiwalem dokąd ludzie dostają wpólnie i świętują ten specjalnego dzień.

Wielkanoc jest dniem wierzeń religijnych i ludzie przygotowują jedzenie zgodnie ze swoją religią. Istnieje tak wiele rodzajów żywności na Wielkanoc i dla każdej religii można znaleźć inny rodzaj żywności. Ludzie przygotowują jedzenie w oparciu o tradycję i kulturę.

W Indiach, jest to wspólna rzecz, że ludzie świętują Wielkanoc z różnymi rodzajami jedzenia. Wschody są obchodzone w wielu częściach świata i ludzie cieszą się Wielkanocą z innym rodzajem jedzenia. W ten sposób, jeżeli ty jesteś przyglądający dla zupełnego przepisu dla easter dinner then czyta ten artykuł uczyć się najlepszych pieczeni mięso przepisy dla easter dinner.

Roast Beef

Pieczeń wołowa jest starym tradycyjnym przepisem na wielkanocny obiad. Ja jest jeden jeden pyszny naczynia i ludzie cieszą się ten naczynie z najlepszy chlebem.

Składniki:

– 2 kg wołowiny

– 2 łyżki oliwy z oliwek

– 1 łyżka soli

– 1/2 filiżanki rozmarynu

– 1/2 filiżanki tymianku

– 1 filiżanka czerwonego wina

Sposób przygotowania:

1. Rozgrzej piekarnik do 350 stopni.

2. Weź dużą patelnię i dodaj olej.

3. Włóż wołowinę na patelnię i wstaw patelnię do piekarnika.

4. Gotuj wołowinę przez 30 minut.

5. Po 30 minutach przestawić piekarnik na broil i gotować przez kolejne 10-15 minut.

6. Po ugotowaniu wyjąć z piekarnika i posypać solą i rozmarynem.

7. Pozostawić na 20 minut, a następnie podawać.

Szynka

W Stanach Zjednoczonych szynka jest jednym z najlepszych pokarmów do jedzenia podczas Wielkanocy. Szynka jest popularnym mięsem i jest szeroko stosowana w różnych przetworach spożywczych.

– 2 funty szynki

– 1 cebula

– 1 marchew

– 1 jabłko

– 1/2 szklanki mleka

– 1/2 szklanki wody

– 1 łyżka musztardy

– 1 łyżka pieprzu cayenne

– 1 łyżka brązowego cukru

– 1/2 szklanki miodu

– 1/2 łyżeczki czosnku w proszku

– 1/4 łyżeczki papryki

Sposób przygotowania:

1. Rozgrzej piekarnik do 400 stopni.

2. Weź brytfannę i umieść w niej szynkę.

3. W osobnej misce wymieszaj wszystkie składniki.

4. Zalej szynkę mieszanką i piecz przez 1 godzinę.

5. Podawaj na gorąco.

Wieprzowina

Wieprzowina jest jednym z najbardziej popularnych mięs do jedzenia podczas Wielkanocy. Jest łatwa do przygotowania i jest również świetnym wyborem dla rodzin wegetariańskich.

– 1 lb polędwicy wieprzowej

– 1/4 szklanki mąki